Известие

Collapse
No announcement yet.

Борд компютър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Борд компютър

Здравейте,
    Става на въпрос за Алфа 147, имате ли представа как става смяната на компютъра, от къде и колко ще струва удоволствието?
    Благодаря

Първоначално публикувано от KatrinVl Покажи съобщение
    Здравейте,
    Става на въпрос за Алфа 147, имате ли представа как става смяната на компютъра, от къде и колко ще струва удоволствието?
    Благодаря
    А какво му е на твоя,и кой каза че е за смяна ???????
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Не чисти грешките и не подгрява свещите, което ме навежда на мисълта че е за смяна...

Comment

Не чисти грешките и не подгрява свещите, което ме навежда на мисълта че е за смяна...
        Май е по-добре първо да смениш майстора,ако той ти го е казал това,ако не е така закарай колата в сервиз да я оправят

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Здравейте,
          Благодаря
          Колега ,за 147 или(0332) има няколко версии на компютър като почнеш 4624 ,1962,......Не са съвместими или не преди намеса на спец по работа с компове. Изпробвайте да прочетете компа с някоя програма но не при същия диагностик и ще получите задоволителни резултати.
          Алфа ромео 159 jtdm 2.4/16v AT
          Алфа ромео 159 jtdm 1.9/ 8v
          Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

еку с ампула за имобилаизера комплект би требвало да стане ми казаха Старото еку дава егер,свешти или реле ГР.380 мап,маф,клапан турбо и сервис 0 км

Comment

еку с ампула за имобилаизера комплект би требвало да стане ми казаха Старото еку дава егер,свешти или реле ГР.380 мап,маф,клапан турбо и сервис 0 км
              Попитай VRPerformance
              Алфа ромео 159 jtdm 2.4/16v AT
              Алфа ромео 159 jtdm 1.9/ 8v
              Ford Mondeo 2.0/16v Ex.

Comment

Казах ти вече,закарай колата в друг сервиз да получиш 2-ро мнение ,това че ги дава тези грешки,не значи че ЕКУ-то е за смяна

Comment

сменихме еку с друго но проблема си остава ниама враска с датчиците които дават грешка значи компа е наред проблема е кабели,букси,маси и не знам какво оште ,от каде да започна моля за идеи.благодаря на всички

Comment

сменихме еку с друго но проблема си остава ниама враска с датчиците които дават грешка значи компа е наред проблема е кабели,букси,маси и не знам какво оште ,от каде да започна моля за идеи.благодаря на всички
                    Няколко пъти ти се каза, че така ще стане и да смениш майстора...ако си от София, ходи при Мury да ти оправи колата....
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

как да го намеря Мури .от модерното сьм

Comment

как да го намеря Мури .от модерното сьм
                        Ей го Мури, 3 поста по-нагоре
                        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                        X